Årskrönika 2017

2017 var året då People76 körde igång. Efter att ha sprungit på varandra av en slump ( för första gången sen vi bodde i London efter gymnasiet) förstod vi över en drink på Folkbaren att vi borde starta företag ihop. Och vilken fantastisk idé det faktiskt var. Karriärmässigt är det här det bästa och roligaste vi gjort! Och vi har hunnit med mycket under 2017! I vår årskrönika visar vi våra höjdpunkter och favoriter!

Liberala Kvinnor

En av våra nya kunder 2017 var Liberala Kvinnor. Där fick vi chansen att göra en total remake av varumärket med ny logga, bilder  slogan och formspråk. Det är hur kul som helst att jobba med Gulan Avci och Erika Larsson och samarbetet fortsätter under valåret 2018.

LK krönika

 

Anna Starbrink

Vi jobbade med Stockholms hälso- och sjukvårdslandstingsråd; Anna Starbrink. Förutom att hålla en workshop i sociala medier för hela landstingsgruppen gjorde vi även en strategi för deras kommunikation i sociala medier samt fotografier och annonser för Annas blogg och webbplats.

Hissdesign

För Hissdesign gjorde vi en presentationsfilm, ny webbplats med nya bilder och ny copy.

Vi har såklart marknadsfört oss själva!

Informator

Vi gjorde marknadsmaterialet för Informators satsning på webbaserad utbildning.

Amsterdam

I juni åkte vi på kombinerad inspirations och jobbresa till Amsterdam! Väldigt fina dagar,

Fantastiska färger och bakverk. Tulpaner, väderkvarnar och träskor överallt! 🙂

I det här området hade vi hängt om vi åkt till Amsterdam efter gymnasiet, nu blev det ju London istället..

Jobb blandades med shopping!

Det går väl inte att åka till Amsterdam utan att åka kanalbåt, vi fick en härlig tur med solsken.

Vi fick nåt tråkigt tips på frukostställe, men som tur var låg Borrl kitchen tvärs över gatan. Det var så bra att vi hann med att gå dit ett par gånger under helgen.

Restaurangen Moeders var en höjdpunkt. Tapetserad med foton på mödrar som gäster tagit med sen öppningen. Även maten var såklart fantastisk.

POW

Vi gjorde en lookbook till POW, t-shirtmärke med handtryckta tröjor.

Barkarby kontorshotell

Barkarby kontorshotell öppnade och vi fick i uppdrag att ta fram en grafisk profil och trycksaker.

Informator

Vi togi fram en kampanj för Informator, de ville göra en kampanj för att stötta nystartade företag inom mjukvaruutveckling. Vi tänkte genast HBO och Silicon Valley. Kampanjen fick väldigt bra genomslag på Linkedin. Sä här såg den ut

Det här var några av våra uppdrag under 2017 och vilket fantastiskt första år vi har haft och vad roligt det har varit. Vi vill tacka alla kunder under året och hoppas att 2018 blir ännu mer kreativt och utmanande. Stay tuned! Frida & Linda

Write a comment