Det här kan vi – film, foto, grafisk design, content marketing, annons, webb, storytelling

Nedan listar vi ett antal av de tjänster vi tillhandahåller

STÄRK DITT VARUMÄRKE!

Allt du säger och allt du gör påverkar varumärket. Det handlar lika mycket om fakta som att förmedla en känsla. Vilka målgrupper vill du nå och hur vill du bli uppfattad?
Vi hjälper dig och ditt företag att bygga och stärka ert varumärke genom en utarbetad kommunikationsstrategi. Vi ger er konkreta tips och verktyg, samt kontinuerligt innehåll till strategiskt viktiga kanaler. Vi hjälper er att kommunicera smart och framgångsrikt!

KUNDTIDNING

En svårslagen kanal om du vill ha ensamtid med din kund. Här kan du rikta budskapet direkt till de målgrupper du verkligen vill nå. Kundtidningen stärker varumärket och lägger en stabil grund för företagets övriga marknads- kommunikation och försäljning! I genomsnitt läser man ett kundmagasin i 25 minuter. Artiklar och bilder från senaste numret kan sedan strös ut i utvalda digitala kanaler, vilket skapar ett mervärde för kundtidningen då den får en ökad spridning.

FOTOGRAFI

Underskatta inte vikten av snygga, tilltalande bilder och porträtt på er hemsida.
Alla talar om content marketing men många glömmer att fotografi i högsta grad är strategiskt innehåll.
Snygga bilder som speglar ert företag hjälper till att öka er försäljning och att göra ett minnesvärt intryck. Med en professionell fotograf i företaget kan vi hjälpa er med företagsporträtt, situationsbilder, miljöbilder. Rubbet helt enkelt!

WEBBCONTENT

Pratar du bara om dig själv på din webbplats? Dags att tänka om. Inspirerande innehåll tilltalar både dina besökare och Google. För vem är intresserad av nån som bara pratar om sig själv?

 ANNONSKONCEPT

Ett genomtänkt annonskoncept med lång hållbarhet och som får dina annonser  att fastna. Ett visuellt tilltalande bild och formspråk och en copy som sätter sig. Oslagbart!

DESIGN & LOGOTYP

Vi skapar och uppdaterar grafiska profiler inklusive logotyper. Vi designar broschyrer, inbjudningar och webbsidor. Vi designar faktiskt det mesta.

STORYTELLING

Du har förmodligen någon gång själv upplevt hur en bra historia kan vara medryckande. Med rätt verktyg kan även du dra nytta av berättarteknik och berätta din historia på ett intressant och engagerande sätt.

RÖRLIG BILD
Rörligt material i form av film och video i digitala kanaler blir ett allt viktigare sätt att kommunicera.

Få medier kan förmedla en känsla som rörlig bild. Vare sig det är i storslagen form eller ett klipp på 15 sekunder gäller det att ha både en stark idé och bra produktion.