Tjänster

VILKEN KANAL PASSAR DIG?

Det finns många kanaler för ditt innehåll. Olika kanaler har olika styrkor. Vilken eller vilka kanaler du bör jobba med kommer du fram till i strategin. Vi jobbar så kanaloberoende vi kan för att erbjuda kunderna så stora möjligheter som möjligt.

 

KUNDMAGASIN

En svårslagen kanal om du vill ha ensamtid med din kund. I genomsnitt läser man ett kundmagasin i 25 minuter.

 

WHITE PAPERS

Att paketera och förklara något krångligt på ett lättbegripligt och konkret sätt är smart om du vill att målgruppen ska lyssna på dig. Och i sin tur dela ditt innehåll med andra.

 

WEBBCONTENT

Pratar du bara om dig själv på din webbplats? Dags att tänka om. Inspirerande innehåll tilltalar både dina besökare och Google.

 

 

TRYCKSAKER

Behöver du nya trycksaker? En helhetsleverantör som gärna hjälper dig med allt från papperstryck till profilkläder.

 

NYHETSBREV

Använt på rätt sätt är nyhetsbrev en effektiv kanal som inte kostar skjortan. Låt inte SPAM-filter skrämma dig, men var noga med att inte skicka för ofta.

 

NATIVE ADVERTISING

Det bästa av köpta kanaler och bra innehåll. Native är en redaktionell annons på en yta som du betalar för.

 

STORYTELLING

Du har förmodligen någon gång själv upplevt hur en bra historia kan vara medryckande. Med rätt verktyg kan även du dra nytta av berättarteknik och berätta din historia på ett intressant och engagerande sätt.

 

INTERKOMMUNIKATION

Hur kommunicerar du med dina anställda? Eller medlemmar? Engagerande innehåll är inte bara för kunder, det är även effektivt för att ena, inspirera och motivera personal.

 

ÅRSREDOVISNINGAR

Allt kommunicerar. Även ditt företags årsredovisning. Det blir allt vanligare att passa på att utnyttja årsredovisningar som ett media att kommunicera genom.

 

SOCIALA MEDIER

Vår tids största media. Självklart ska även du vara där – dina kunder är det sannolikt redan. Men hoppa inte över strategin, målen och uppföljningen.

 

RÖRLIGT

Få medier kan förmedla en känsla som rörlig bild. Vare sig det är i storslagen form eller ett klipp på 15 sekunder gäller det att ha både en stark idé och bra produktion.

 

DESIGN

Design är ingen typisk kanal för innehåll. Men det är något vi hjälper våra kunder med varje dag. Webbsidor, grafiska profiler, inbjudningar. Ja, allt du kan tänka dig.