Stärk din visuella identitet!
Bilder som känns som du!

Att ha bilder som känns som du och som representerar ditt företag fullt ut är jätteviktigt. Det har blivit viktigare att kunder tycker att du och ditt företag är en bra match för dem och genom bilder och film kan du ge dem en känsla för just det. Proffsiga, genomtänkta bilder skapar en helhet och igenkänning. Det skapar förtroende och lojalitet. Ditt bildspråk hjälper dig att skapa ett starkt varumärke! Din varumärkesfotografering är direkt kopplad till att framkalla känslor hos din publik.
Det är ditt första intryck, ditt sociala bevis och din autenticitetsbyggare.

Skapa den magnetism som ditt varumärke behöver - hör av dig till mig idag!

FRIDA RÖNNHOLM

FOTOGRAF & FILMARE

Så här ser processen ut:

01

Preparation is key!

När du bokar fotograferingen får du samtidigt fylla i ett formulär där du får svara på frågor om ditt företag. - Vilken känsla du vill förmedla - Vilka kunder du vill attrahera - Vilka färger finns i din grafiska profil - I vilka miljöer vill du att dina kunder ska se dig
02

Vi ses på Teams!

Nästa steg är att vi ses på Teams. Vi pratar om frågorna du besvarat i formuläret. Om du tex har svarat att du vill fotograferas i cafémiljö så kommer jag med förslag på platser. Vi pratar om färger, dina olika outfits och rekvisita som är bra att ha med sig på fotograferingen.
03

Fotografering

Om du har valt att fotograferas i studio en del av tiden så börjar vi där. Och jag lovar, du kommer känna dig varm i kläderna efter några minuter.
04

Leverans

Efter fotograferingen får du ett galleri där du kan välja vilka bilder du vill ha. De bilder du väljer redigerar jag sedan. Du kommer ha en varierad, proffsig bildbank med bilder som kommer få dig att stå ut i bruset!

Nu vill ju du veta vad kunderna tycker, eller hur!

Sara Sadarangani, Unicus

Frida är otroligt proffsig på att fånga människor på bild och förmedla en känsla. Hon har förmågan att få folk att slappna av och ta fram sitt naturliga bästa jag.
Skicklig på färg, form och ljuseffekter.

Vi har använt Frida för porträtt och för att bygga upp en bildbank att t ex använda på LinkedIn och för pressfoto, men Frida har en konstnärlig och kreativ sida som skulle kunna nyttjas på andra områden också.

Frida är glad och trevlig och levererar alltid i tid.

Vi har samarbetat i flera år. och jag kan varmt rekommendera henne!

Tobias Strandh, Republify

Jag har arbetat med Frida sen ett flertal år och fått hjälp med fotografering och marknadsstöd både till nuvarande och tidigare arbetsgivare såväl som till mina egna böcker. Frida har ett sätt att verkligen få fram det bästa ur personen och få det att fastna på bild! Vi har fått mycket bra feedback kring våra foton och jag kan verkligen rekommendera Frida när ni söker en fotograf som ger det där lilla extra!

Therese Sandberg, EPM Consulting

Frida är fantastisk! Hennes bilder fångar inte bara ögonblicket; hon skapar också en avslappnad atmosfär för den hon fotograferar. Jag rekommenderar henne varmt till dig som söker en kreativ och proffsig fotograf.

[/vc_column_inner]

Vilka paket kan du välja på?

BRONS

on request

kr ex moms

Ett paket som passar dig som behöver pressbilder, bilder till hemsida, marknadsföring eller profilbilden och några inlägg på Linkedin.

– 1,5 timmes fotografering
– 1 location
– 10 digitala bilder
– Du väljer om du vill bli fotograferad i studio eller på location.

Inför fotograferingen har vi ett Teams -möte där vi pratar val av miljö, klädsel och posering.

Extra bilder utöver de 10 som ingår kan köpas till för 495 kr styck. Alla priser är exklusive moms.

SILVER

on request

kr ex moms

Det här är paketet för dig som regelbundet gör uppdateringar på Linkedin och behöver en bank med professionella bilder i olika miljöer och stilar.

  • En halvdag (upp till 4 h)
  • upp till 3 locations
  • upp till 4 klädbyten
  • 30 digtala bilder

Du kan välja att fotograferas halva tiden i studio.

Inför fotograferingen har vi ett Teams-möte där vi pratar ihop oss om vad dina bilder ska förmedla, dina olika klädbyten, ev rekvisita och färger så att du får ut mesta möjliga av fotograferingen.

Alla priser är exklusive moms.

STAR

on request

kr ex moms

Det här är paketet för dig som regelbundet gör uppdateringar på Linkedin och behöver en bank med professionella bilder i olika miljöer och stilar.

– En heldag (upp till 8 h)
– upp till 5 locations
– upp till 5 klädbyten
– ca 70 digtala bilder

Vi börjar dagen i studio där du får makeup och hårstyling. Mer text.

Inför fotograferingen har vi ett Teams-möte där vi pratar ihop oss om vad dina bilder ska förmedla, dina olika klädbyten, ev rekvisita och färger så att du får ut mesta möjliga av fotograferingen.

Alla priser är exklusive moms.

Ultimate

on request

kr per månad
  • Unlimited Photos
  • Secure Online Transfer
  • Unlimited Styles
  • Customer Service
  • Auto Backup

Min bildstil förmedlar passion, puls & glimten i ögat!

Funderar du på nåt? Hör gärna av dig!