Vi hjälper dig att synas
Anlita oss på heltid, deltid, per projekt eller timme. Vi kommer tillsammans fram till vilket upplägg som passar er bäst!
Webbredaktör

Vi hjälper er att utveckla webbplatsen, fyller den med innehåll och ansvarar för att den hålls aktuell. Vi gör löpande uppdateringar av din webbplats och sociala medier.

Grafisk design

Vi skapar och uppdaterar grafiska profiler inklusive logotyper. Vi designar broschyrer, inbjudningar och webbsidor. Vi designar faktiskt det mesta.

Fotografi

Snygga bilder som speglar ert företag hjälper till att öka er försäljning och att göra ett minnesvärt intryck. Med en professionell fotograf i företaget kan vi hjälpa er med företagsporträtt, situationsbilder, miljöbilder.

Rörlig bild

Få medier kan förmedla en känsla som rörlig bild. Vare sig det är i storslagen form eller ett klipp på 15 sekunder gäller det att ha både en stark idé och bra produktion.

Annonskoncept

Ett genomtänkt annonskoncept med lång hållbarhet och som får dina annonser  att fastna. Ett visuellt tilltalande bild och formspråk och en copy som sätter sig. Oslagbart!

Stärk ditt varumärke

Vi hjälper dig och ditt företag att bygga och stärka ert varumärke genom en utarbetad kommunikationsstrategi. Vi ger er konkreta tips och verktyg, samt kontinuerligt innehåll till strategiskt viktiga kanaler. Vi hjälper er att kommunicera smart och framgångsrikt!

Nyhetsbrev

Vi hjälper er att ta fram ett snyggt nyhetsbrev med aktuellt content.

Content

Utan innehåll funkar det såklart inte. Vi hjälper dig att synas genom att skapa intressant och aktuellt innehåll till dina kanaler.

Google analytics

Vi kan hjälpa dig med implementering, analys och rapportering.
Hur kommer besökarna till din hemsida? Vilken effekt har din annonsering?

SEO

Sökmotoroptimering. Vi hjälper dig se över förbättringsmöjligheter för att ditt företag ska få ökad synlighet i sökmotorers organiska resultat.
Helt enkelt få fler att hitta till er hemsida.